Lördag

Hejhopp. Har jobbat hela dagen och när jag kom hem var jag så trött så jag helst hade gått till sängs redan då men visste att det inte hade varit något smart drag så gav mig ut på en timmes promenad istället. Lyckades piggna till så sen fixade jag och pappa mat och ser nu på Gladiatorerna. Eftersom det är jobb som gäller imorgon med för min del lär det inte direkt bli någon sen kväll här inte!

Goda vanor

Den senaste tiden har jag överträffat mig själv på träningsfronten. Efter att en period (läs typ ett år) ha tränat ytterst lite har jag nu under en vecka kört tre stycken pass. Riktiga pass alltså. Blod, svett och tårar. Eller nja, men idag var det faktiskt det, när jag på ungdomsträningen skulle vara följeslagare till en nybörjare. Självklart skulle jag hänga på den snabbaste av dem och jag var mer död än levande när vi kom tillbaka.

Har avnjutit denna himmelskt goda kycklingwok och ska nu stationera mig i soffan. Risken känns dock överhängande att jag istället kommer råka somna..

Cupcakes

Sådärja, nu är det allt färdigbakat. För att vara exakt blev det 37 stycken (eller det var nog någon mer men den "råkade" försvinna..) och de ska jag ha med mig till jobbet imorgon. Är min sista dag där och då känns det rätt kul att kunna få bjuda på något!

Header

Fick ett ryck igår och slängde ihop en header och försökte även sitta och pillra lite med designen. Men eftersom jag inte är alltför bra på alla dessa koder gav jag upp efter ett tag så detta får duga tills vidare.

Kom förövrigt hem nyss från jobbet och är nu i full gång med att baka!


Dagens bilder

Mamma och jag var en sväng i skövde idag. Blev lite inhandlat för oss båda och även en rejäl fika på waynes. Shortsen som är från HM fick följa med mig hem. Så fina.

Time for change

Eftersom jag tröttnade på min gamla blogg gjorde jag som så att jag fixade en ny. Inte svårare än så. Kände att jag ville ha en liten nystart så att säga.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0