Lördag hela veckan

Hade lite sug efter något gott nu såhär på kvällskvisten och slängde ihop en mumsig hallonmousse. Och inte nog med att den blev god, den var fin också. Tänkte ta en bild på den men den hann försvinna innan det var gjort...


Nytt i garderoben


Day off

Vilken underbar dag jag har haft idag. Efter att senaste tiden slitit röven av mig med långa arbetspass och lite med sömn kände jag mig värd lite lyx. Bokade in en 75 minuters ansiktsbehandling på Selma city spa+ idag eftersom jag var helt ledig. Kom dit i god tid och passade på att bada och basta en del innan det var min tur. Poolen låg på taket på åttonde våningen och först när jag såg det trodde jag att det skulle vara jättekallt med tanke på vädret men icke. Vattnet låg på stabila 32 grader så det var riktigt skönt att hoppa i eftersom det både blåste och bara var 12 i luften.
Behandlingen som jag var på var också väldigt härlig, lyckades somna under massagen så det säger ju lite om hur det var. Dock så klämde hon porerna också och fy fan...Det gjorde så himla ont, trodde nästan ett tag att hon skulle bryta näsan av mig. Men det var värt smärtan kan jag säga, för nu är jag len som jag vet inte vad i ansiktet. Passade på att äta en lunch där som bestod av kycklingwraps och en c-vitaminshot. Var väldigt gott och även nyttigt förhopppningsvis. Lät ju iallafall så.
När jag väl kände mig nöjd på spafronten tänkte jag kika efter lite kläder. Ska man ändå ha en dag där man unnar sig kan man göra det rejält. Det slutade med att jag kom hem med tre kassar med diverse plagg och avslutade med en fika bestående av en latte och morotskaka. Perfekt avslutning på dagen.

Tråkinlägg

Gårdagen spenderades till en början i sängen för att ta igen lite förlorad sömn men eftersom det var så himla fint väder ute begav sig jag, Jonas, Malin och Joakim ut till Tyresö slott för att njuta av vädret. Hade med oss lite mat, kortlek och filtar och bredde ut oss på gräset. Tog tyvärr inga bilder, måste överlag bli bättre på det..

Nu överväger jag om jag ska ta och gå ut och gå en sväng eller lägga mg i soffan. Sista alternativet är vääääldigt mycket mer lockande men jag skulle behöva komma ut. Regnar här så det gör mig inte direkt mer sugen på att gå utanför dörren..

Godnatt..

Efter x antal timmars jobb och sedan lite gott vin med Isabell och joseph är jag nu snart hemma. Ska bli så sjukt gött att sova nu!


24 maj

Tänkte piffa upp klädseln idag och slängde på mig mina klackar. Hur sköna som helst att gå i meeeeen kombinationen 13 cm klack och ett halt golv på jobbet resulterade i att jag i princip faceplanta..Tur i oturen var det iallafall inga gäster där då som jag skämde ut mig för. Kan även tillägga att jag inte jobbade i de skorna utan hade bara dem till jobbet, så ni inte tror jag springer runt och serverar på så hög höjd.

Har förvövrigt landat i soffan nu med datorn som sällskap och tänkte ta och se ett avsnitt crimal minds innan middagen. Hört ryktats om att det blir grillat, muuuuums! På tal om godsaker så har jag bestämt att det bara är fredagar och ev. lördagar jag får äta gottis. Eftersom det bakas på jobbet varje dag har det haft tendens till att slinka ner både det ena och andra. Inte okej. ( Så Karsten, vi får peppa varandra att avstå det goda....!!)
Innan jobb..
Efter jobb... Haha jag dör lite smått alltså. Så hiiiiiimla osöt bild men jag ville bjuda er på ett gott skratt så varsegoda. Och nej, jag har inte gått upp i vikt så att jag har dubbelhaka nu för tiden utan det är bara en väldigt dålig vinkel...

Vardagslyx

Ibland får man festa till det. Ikväll blev det med ett glas rosé!


Onsdag

Insåg precis hur veckovilsen jag är. När jag skulle skriva rubriken tänkte jag först skriva tisdag men insåg sen att det är onsdag. Blir tokigt när man inte jobbar måndag-fredag utan lite när som.
Idag jobbade jag lunch och när jag slutade vid fyra var det ut i det härliga vädret. Sjukt varmt ute och så himla skönt att kunna gå runt i shorts.

Nu har vi ätit middag och efterrätt ute på altanen och jag gissar på att jag och min man snart kommer gå och lägga oss. Inatt kom jag nämligen hem vid två, så varken han eller jag sov något vidare.

Här sitter jag och har det bra!


19 ---> 20

Jösses vad längesen jag uppdaterade här. Var hemma förra helgen och då var det fullt upp så hade inte tid med datorn och nu den här veckan som har gått har det varit mycket jobb. Tråkigt nog var jag sjuk då jag var hemma men jag försökte hinna med så mycket som möjligt ändå, träffade saknade Linnéa för ett glas på Mumma, fyllde 20 och hade släktkalas (och knapprade x antal alvedon för att orka med det).

Fick dessa helt underbara skor av min man, lite smått kär i dem. I övrigt fick jag "flytta hemifrån grejer" och pengar. Vet redan nu hur en del av det ska spenderas men det är än sålänge lite secret.

Sjukis

Är man sjuk så är man. Avslutar därav dagen på samma vis som jag började den, med one tree hill.


Hem ljuva hem

Blev en spontan hemresa idag. Skulle egentligen inte åka förrän på fredag men eftersom jag ändå inte kan jobba ville jag passa på att komma hem. Känns skönt men även lite konstigt att vara hemma. Trivs så himla bra i Stockholm så har liksom inte gått runt med värsta hemlängtan. Men ändå kul att få träffa familjen, kompisar osv. Tyvärr har jag dragit på mig halsont upphöjt till tusen, känns nästan som att svälja tag tråd eller något så får hoppas det ger sig fort så man orkar hitta på något.

Mamsen hade varit söt och bäddat min säng och självklart skulle mitt stora gosedjur ha bästa parkett.


Promenad

Strålande solsken och jag är ledig. Eller ledig är kanske fel ord, sjukskriven snarare. Gav mig ut på en riktig långpromenad på sisådär 8 km och hade allt annat än bråttom. Satte mig vid vattnet ett tag och bara njöt av solen. Sådana här dagar är inte helt fel!

Monteliusvägen

Mötte upp Jonas när han slutat skolan och tog med honom på en liten överraskning. Ingen stor grej men han var ändå nyfiken som få. Hade fixat lite picknick och tänkt att vi skulle avnjuta den ute i det härliga vädret som var, och efter förslag från hans mamma blev det Monteliusvägen som vi besökte . Det är en liten gångväg med utsikt över Mälaren, stadshuset och riddarholmen och det finns sittplatser utefter vägen att slå sig ner på. Så där satt vi och hade det bra. Dock försvann solen och oroväckande mörka moln dök upp och helt plötsligt var det inte så värst skönt att sitta där. Vi begav oss då istället till Waynes för en värmande latte vilket fick avsluta våran så kallade picknick.

Söndag

Vi kom hem från sjukhuset vid strax efter sju igår så det gick väll ändå hyfsat "snabbt". Blev tre stygn rikare och fick ett litet bandage. När bedövningen släppte blev det smärta på hög nivå och jag knapprar nu ipren för att må som en människa. Skulle egentligen jobbat idag och ska även jobba hela veckan fram till torsdag men lär nog inte fixa det. Men som tur är pratade jag med chefen förut och han sa till mig att stanna hemma tills jag mår bra.
Idag är det inte mycket som står på agendan, bortsett från att jag och min man ska kila iväg och fika. Han tyckte jag var så duktig igår (haha låter som jag är ett litet barn..) och han vet att fika ligger mig nära hjärtat så.

Update från sjukan

Från ett ställe till ett annat, nu sitter vi istället på SÖS och väntar på vår tur. Har varit här i två timmar och mer lär det bli.. Så sjukt segt. Känns förövrigt som min blogg blivit värsta sjukhusbloggen nu menmen..

Min stackars hand..


Live från akuten

Klantiga jag skar upp handen när lunchen skulle fixas. Blev raka vägen till sjukan och nu ligger jag och väntar på att få sys..vilken dag..


Veckoresumé

Min dåliga uppdatering har de senaste dagarna varit kass men det funkar inte längre att blogga i mobilen. Fattar inte varför men inläggen som jag skrivit där går inte att ladda upp, så jag har iallafall försökt. Så vad har ni missat? Jag har jobbat måndag-torsdag och det här är första veckan som jag jobbar luncher. Det har gått överlag bra även att det är mycket nytt att ta in. Är i vilket fall som helst så jädra skönt att gå upp i tid på morgonen och sen få sluta på eftermiddagen istället för att vara vaken halva natten.
Har denna veckan även införskaffat ett coffee card på Espresso House så att jag kan dricka deras gudomliga latte ofta. Fast egentligen borde jag vara avskräckt och få traumatiska minnen av latte kan man tycka. Råkade nämligen hända en "liten" incident på jobbet häromdagen. Bar ut en bricka full med lattes, capuccino osv och när jag skulle böja mig fram över bordet med en av dem (folk verkar liksom inte fatta att man inte alltid når och att det vore snällt om de kunde ta emot glaset..) och en av lattena välter rakt i knät på en kille. Tur i oturen var han supersnäll och blev inte det minsta arg, utan sa bara att hans byxor suger åt sig kaffet bra och skrattade lite. Glad att det finns sådana människor.
De fyra sista bilderna är från min och Jonas promenad igår. Ställde glatt upp på två bilder men sen kände jag att det fick vara nog.

RSS 2.0