Vad gör vi?

Nu kör vi! Det är bara Valborg en gång per år och jag börjar inte jobba förrän halv elva. Är på bussen in till stan och sen får vi se vart det bär av :)))


Valborg

Dags för första middagen utomhus för i år. Ingen dålig middag heller, blir trerätters. Mummma!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3437238/images/2012/pic_200627251.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3437238/images/2012/pic_200627251.jpg" class="image">


Fotogenisk...

Sa till Jonas förut att ta en bild på mig när vi satt ute. Gick måttligt bra kan man säga. En bild fixar jag håret på, en fixar jag brillorna på, en ser jag allmänt konstig ut på och en rapar (!?) jag på. Mysig tjej.



Lördag

Tog en lång sovmorgon och sen fixade jag och Jonas baconröra, våran standardrätt och åt i solen. Sjukt härligt väder, känns nästan som att äntligen sommaren är på G!

Ska bara njuta hela dagen av att få lite tid med mitt hjärtegull och ikväll ska jag iväg och dra in lite cash.


Nytt i garderoben

Dessa fina plagg fick följa med mig hem från shoppingturen. Världens sötaste linne, en somrig shortsdress och ett par virkade shorts. Är typ kär i mina nya plagg. Inhandlade även ett par solglasögon. Som jag faktiskt passade i, tro det eller ej!


Ledig fredag

Blev en frukost i solen och sen in till stan med Malin för shopping och fika. Riktigt härlig dag!

Sista bilderna är från sergels torg där det var massor med folk som dansade och sjukt mycket folk som kollade på!


Promenaden i bilder


Lilllördag

Gott vin, godis, glass och fint sällskap. Helt okej avslutning på onsdagen kan man säga!


Ordning & Reda

Har länge varit på jakt efter ett smyckesträd men har haft svårt för att hitta något som verkligen faller mig i smaken. Tills för någon vecka sen eller två när jag gick in på Guldfynd och hittade detta. Hur fint som helst, och perfekt för ringar och örhängen.

Sunshine

Hur härligt är det inte att vakna och se att det är superfint väder ute. Speciellt efter att det i x antal dagar varit mulet och tråkväder. Avnjöt min frukost ute i solen och ska nog fortsätta min dag utomhus. Ska iväg och jobba sen men det är inte förrän vid 6 så känns rätt lugnt.

Ny vecka, nya möjligheter

Här har det varit dåligt med uppdatering men var väldigt mycket förra veckan och när jag väl hade tid över var inte datorn prio ett direkt. Förra veckan jobbade jag tisdag, onsdag, fredag, lördag och på torsdagen var det studentskiva för Jonas syster så blev rätt dåligt med sömn. Men nu efter att ha haft lite ledigt känner jag hur krafterna börjar komma tillbaka. Har även sagt till på jobbet att jag inte vill jobba så mycket kvällar/nätter och det skulle fixas. Känns så himla skönt. På tal om jobbet så kan jag även säga att jag trivs sjukt bra, både med människorna jag jobbar med och med mina arbetsuppgifter.
Glad och nöjd tjej.

Tisdag

Hittills har det känts som att det enda jag gör här uppe i Stockholm, förutom att pussa massor på Jonas då är att söka jobb. Jag trivs verkligen inte med att inte göra någonting på dagarna och jag saknar att jobba så därför vill jag verkligen se till att varje dag åka runt och lämna ut mitt cv. Allt detta slit verkar ha gett resultat för igår var jag på en intervju på O´learys och de var intresserade så idag ska jag dit och provjobba. Känns superkul och jag längtar massor till ikväll när jag börjar!

Vardagslyx

Litet mellanmål sådär bara. Hur gott som helst och inte nog med det, fint för ögat också. Jonas som fixade i ordning detta och jag fick det serverat. Inte varje dag man blir så bortskämd :)

New in

Världens sötaste linne fick följa med mig hem från Lindex. För 300 kronor blev det mitt♥

Jobb?

Har inte så mycket att dela med mig av just nu. Känns som jag inte gör annat än att söka jobb men förmodligen ska det också göra nytta. Blir iväg på en intervju imorgon så det ska bli kul och jag hoppas verkligen jag får det :)))


Söndag

Påsk har firats, godis har ätits och jag har flyttat in alla mina grejer i Jonas rum. Och för att ge en rättvis beskrivning av hur det ser ut just nu kan jag citera vad hans bror sa efter att varit inne och kollat.  "Det är som att det bor en transsexuell person här inne, först när man kommer in ser man en schysst dator, tv och sånt men sen ser man alla smycken och högklackade skor också.."

HEJDÅ TÖREBODA..

..och hej stockholm. Efter att i över ett års tid ha pendlat fram och tillbaka till Stockholm eftersom Jonas bor där flyttar jag nu dit. Eller flyttar och flyttar.. Jag har med mig tre väskor, mestadels med kläder och ska förmodligen bara hyra ett rum någonstans men ändå, jag kommer inte bo hemma så enligt mig flyttar jag. Vet inte just nu hur allt kommer se ut med jobb osv men sånt får lösa sig. Tror jag kommer må bra av att vara lite spontan.

Neulash

Har funderat ett tag på att göra ögonfransförlängning men det har inte blivit av och i helgen beställde jag hem en förpackning Neulash istället. Det är ett serum som ska ge fylligare och längre ögonfransar. Det låter ju väldigt lovande så nu är det upp till bevis och se ifall det verkligen funkar.

Candy

Har precis moffat i mig resten av godiset som fanns kvar från igår då jag och Janki hade tacomys. Kanske inte världens bästa grej att sätta i sig som mellanmål, innan träning..

Vårbilder

Lite bilder från en varm och solig dag för någon vecka sen. Lite skillnad mot idag, sol men hur kallt som helst ute. Det här som är vår tydligen..

The reason

I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you





RSS 2.0